Over het Caravanpark

Op nog geen 1000 meter van een gezellig, zonnig strandje aan het Veerse meer vindt u Stacaravanpark de "Haas". Ons park is landelijk gelegen vlakbij het dorpje Wolphaartsdijk. In deze landelijke natuurlijke omgeving zult u zich snel thuis voelen. Want of u wilt gaan (water-)sporten of een van de fantastische fietsroutes om het Veerse meer wilt gaan fietsen, vervelen zult u zich hier zeker niet.

Maakt u liever een autoritje? Dan merkt u al gauw dat ons park centraal ligt in Zeeland. Het Zeeuwse strand, de steden Goes, Middelburg, Zierikzee en diverse attracties voor jong en oud zijn allemaal in 20 minuten te bereiken.

Blijft u liever thuis? Het is ook puur genieten op ons rustige park.

Momenteel zijn er nog enkele kavels met stacaravan beschikbaar van 200 m2 en groter ( kijk voor de mogelijkheden op onze website www.haascaravans.nl). Prijzen van de kavels vindt u op de pagina tarieven. U kunt van de kavels het hele jaar recreatief gebruik maken. De kavels zijn voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen zoals: Aansluitingen voor water, gas, elektra, riolering, kabel TV en draadloos internet.

Kijk voor de caravans die wij te koop hebben op Haas Caravans. Ons park biedt vele mogelijkheden en heeft regelmatig nieuwe aanvoer van stacaravans tegen aantrekkelijk prijzen. Wij importeren rechtstreeks uit Engeland en er komen geen extra kosten bij, zoals bemiddelingskosten.

 

Piet en Joke Verburg

  • Kortedijk 2
  • 4471 PA Wolphaartsdijk
  • 0113 - 581428
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weerbericht

Wolphaartsdijk Weer
Stacaravanpark de "Haas" - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacyverklaring
Website: Recranet