Over het Stacaravanpark

Op nog geen 1000 meter van een gezellig, zonnig strandje aan het Veerse meer vindt u Stacaravanpark "de Haas". Ons park is landelijk gelegen vlakbij het dorpje Wolphaartsdijk. In deze landelijke natuurlijke omgeving zult u zich snel thuis voelen. Want of u wilt gaan (water-)sporten of een van de fantastische fietsroutes om het Veerse meer wilt gaan fietsen, vervelen zult u zich hier zeker niet.

Maakt u liever een autoritje? Dan merkt u al gauw dat ons park centraal ligt in Zeeland. Het Zeeuwse strand, de steden Goes, Middelburg, Zierikzee en diverse attracties voor jong en oud zijn allemaal in 20 minuten te bereiken.

Blijft u liever thuis? Het is ook puur genieten op ons rustige park.

Heerlijk uitgebreid vakantie vieren op de momenten dat het je het beste uitkomt, zonder dat je ruim van tevoren moet boeken. Of gewoon regelmatig een lang weekend weg naar je favoriete stekkie. Met een eigen stacaravan hoeven dat soort vrijetijdsplannen niet langer dromen te blijven.

 Let goed op het campingreglement bij de aankoop van een stacaravan occasion                                            Staat er een willekeurige stacaravan te koop, dan betekent dat natuurlijk niet automatisch dat het dan ook echt om een verstandige koop gaat. Met name aan het kopen van een  oudere occasion kunnen tal van verborgen voorwaarden kleven. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat de camping in haar reglement heeft gezet dat stacaravans van een bepaalde leeftijd niet langer van eigenaar mogen wisselen. Als je de stacaravan kort voor zo’n vastgestelde einddatum van iemand anders overneemt, kun je deze daarna niet meer doorverkopen. Het is dus verstandig om altijd het campingreglement te raadplegen. ( tekst uit  informatie Marktplaats)

 Momenteel zijn er nog enkele kavels met stacaravan beschikbaar van 200 m2 en groter ( kijk voor de mogelijkheden op onze website www.haascaravans.nl). Prijzen van de kavels vindt u op de pagina tarieven. U kunt van de kavels het hele jaar recreatief gebruik maken. De kavels zijn voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen zoals: Aansluitingen voor water, gas, elektra, riolering, kabel TV en draadloos internet.

Kijk voor de caravans die wij te koop hebben op Haas Caravans. Ons park biedt vele mogelijkheden en heeft regelmatig nieuwe aanvoer van stacaravans tegen aantrekkelijk prijzen. Wij importeren rechtstreeks uit Engeland en er komen geen extra kosten bij, zoals bemiddelingskosten.

 

Piet en Joke Verburg

  • Kortedijk 2
  • 4471 PA Wolphaartsdijk
  • 0113 - 581428
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weerbericht

Wolphaartsdijk Weer
Stacaravanpark de "Haas" - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacyverklaring
Website: Recranet